ETX Capital is opgericht in 2002 in Groot Brittannië en onderdeel van Monecor. Monecor is al sinds begin jaren 70 actief en is lid van de London Stock Exchange en is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Services Authority (FSA).

ETX Capital staat bekend om zijn uitstekende klantondersteuning, professionele handelsplatforms en uitgebreide handelsmogelijkheden.

In Maart 2015 heeft ETX de cliënten van het failliete Alpari overgenomen. Bij ETX hebben ze alles gedaan om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de reeds gestreste Alpari cliënten. 

ETX Capital groeit snel en dankzij de superieure klantondersteuning zijn ze aan een gestage opmars op het vaste land van Europa bezig.

Handelsplatforms

ETX Capital biedt haar klanten vier uitstekende handelsplatforms waaruit gekozen kan worden:

  • ETX Trader
  • ETX Trader Pro
  • ETX Metatrader 4 (MT4)
  • ETX Binary

 

ETX Trader

Het ETX Trader platform is vooral geschikt voor de beginnende handelaar. Op dit platform handelt u met vaste spreads. Daarnaast kunt u nooit meer verliezen dan het saldo op uw account.

ETX Trader Pro

Het ETX Trader Pro platform biedt de veeleisende trader veel extra's. Onder andere customisable charts, de laagste spreads, indicators, tools en een heel uitgebreid aanbod van markten om in te handelen.

ETX Metatrader 4 (MT4)

Een zeer geschikt platform voor technische analyse en automatisch handelen.

ETX Binary

Platform voor het handelen in Binaire opties. Zeer korte trades (60 seconden) zijn mogelijk.

 

Open hier een ETX account